http://www.soloan.nl/trilo-met-een-verdubbeling-van-haar-spuitfaciliteit-middels-een-soloan-installatie-klaar-voor-wereldexpansie/_492_n__29_NL_80
 

Soloan heeft in ruim 25 jaar tijd enorm veel installaties ontworpen en gebouwd. Omdat wij onze kennis en ervaring graag met u delen, treft u hier een selectie van referenties aan. Dit overzicht van projectreferenties vullen wij regelmatig aan.

Zoekt u een bepaalde referentie? Vul dan het contactformulier in. Grote kans dat wij die hebben en eventueel met u kunnen bezoeken.

Precisie zit in het DNA van Moffelindustrie H. Van Egmond B.V. Daarom besloot zij haar spuit- en droogproces voor hooggekwalificeerd fijnspuitwerk te optimaliseren. En dus kwamen er een aparte hal en een moderne spuitinstallatie met warmteterugwinning van Soloan.
optimale-spuitfaciliteit-voor-high-end-lakwerk
26 september 2018
Vanmac B.V. ontwikkelt en bouwt onder de naam Trilo uiteenlopende machines voor beheer en onderhoud van landschappen en infrastructuur. Haar wereldwijde groeiambities maakten een verdubbeling van de spuitfaciliteit nodig, die door Soloan werd gerealiseerd.
trilo-met-een-verdubbeling-van-haar-spuitfaciliteit-middels-een-soloan-installatie-klaar-voor-wereldexpansie
5 juli 2018

Trilo met een verdubbeling van haar spuitfaciliteit middels een Soloan installatie klaar voor wereldexpansie!

 

Vanmac B.V. ontwikkelt en bouwt onder de naam Trilo uiteenlopende machines voor beheer en onderhoud van landschappen en infrastructuur. Haar wereldwijde groeiambities maakten een verdubbeling van de spuitfaciliteit nodig, die door Soloan werd gerealiseerd.

 

“Wij willen Trilo uitbouwen tot een wereldstandaard”, zegt operations manager Hans Luimes zelfverzekerd. Trilo is het eigen merk van alle machines die Vanmac levert.

De getrokken zuigwagens, bladblazers, verticuteerunits en zuigcontainers die het bedrijf onder deze naam van A tot Z ontwikkelt, produceert én onderhoudt vinden mondiaal aftrek. Trilo staat voor professionele oplossingen in luchthaven-grasmanagement, golfbaanonderhoud, bermonderhoud, graszodenindustrie, evenement- en afvalverwerking, sportveldonderhoud en bladzuigen/-blazen.

 

Meer spuitcapaciteit

De rigoureuze verbouwing om de vestiging in Amersfoort te stroomlijnen, is bijna gereed. “Wij hebben Soloan opdracht gegeven een nieuwe, grotere spuit-/droogcabine met afmetingen van 12 x 6 x 5 meter te ontwerpen en te bouwen. Parallel hieraan heeft Soloan de bestaande spuitcabine omgebouwd tot een droogcabine. Daar houden we van: Een praktisch ingestelde totaalaannemer die dit in z’n geheel heeft verzorgd”, aldus Luimes.

 

"Soloan heeft billijke prijzen en ontzorgt volledig; dat is wat wij willen."

 

Snel schakelen

De samenwerking met Soloan verliep volgens Luimes prettig door de korte lijnen. “Soloan heeft prima apparatuur, mooie spullen. Ze kunnen snel schakelen en denken met je mee, zoals ik van een leverancier verwacht. Je moet doen wat je afspreekt, zelfs als iets niet schriftelijk is vastgelegd. Soloan heeft de spuit-/droogcabine ook in onderhoud. Ze rekenen billijke prijzen en ontzorgen volledig, dat is wat we willen.”

 

(Dit is een van de vele referenties van Soloan. Wij vullen onze projectreferenties regelmatig aan).

Sif Group heeft de meest economische straal- en conserveringshallen van Nederland. Vier volautomatische installaties van Soloan garanderen een optimale afzuiging en luchtbehandeling bij het coaten van XL monopiles door Van Ginkel Groep.
van-ginkel-groep-bewerkt-monopiles-in-mega-coatinghallen
9 januari 2018
Twee grote spuit-/droogcabines met unieke L-vormige schuifdeuren stellen Dieseko Group in staat sneller te lakken.
dieseko-group-optimaliseert-spuit-en-droogproces
29 november 2017
Holland Staal werkt efficiënter en schoner met nieuwe natlakinstallatie
ingenieuze-luchtbehandeling-bij-holland-staal
20 oktober 2017
Voor Koninklijke Auping is duurzaam denken en doen fundamenteel.
auping-verduurzaamt-met-soloan
19 december 2016
Veth Propulsion wil lean produceren door
complete-installaties-voor-veth-propulsion
19 december 2016
© 2017 Soloan All rights reserved | Sitemap | Concept + tekst: Seneca Media | Realisatie: CM Specialist | Disclaimer
Kade 36 | 3371 EP Hardinxveld-Giessendam | Postbus 288 | 3370 AG Hardinxveld-Giessendam |  +31 (0) 184 63 00 14 |  info@soloan.nl